Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Αναζήτηση

Προβιοτικά - Κολικοί

Οι κολικοί είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα στα νεογέννητα μέχρι την ηλικία των 3-4 μηνών, οπότε και συνήθως σταματούν. Ένα βρέφος με κολικούς συνήθως κλαίει περισσότερες από 3 ώρες την ημέρα, περισσότερες από 3 ημέρες την εβδομάδα και για περισσότερες από 3 εβδομάδες. Τα συμπτώματα των κολικών περιλαμβάνουν αιφνίδιο, έντονο και συνεχές κλάμα που διαρκεί παραπάνω από 3 ώρες,σύσπαση των ποδιών προς την κοιλιά και σφιγμένες γροθιές,διογκωμένη και τεταμένη κοιλιά και αέρια. Εντερεπιβαρυντικοί παράγοντες φαίνεται πως είναι η υπερσίτιση του βρέφους, η κατάποση μεγάλης ποσότητας αέρα κατά τη διάρκεια του γεύματος, η ανωριμότητα του πεπτικού μηχανισμού του γαστρεντερικού συστήματος που οδηγεί σε αυξημένη κινητικότητα του εντέρου, και η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.
4 Προϊόντα
-20%
Προτεινόμενο
11.20€ 8.96€
-40%
Προτεινόμενο
4.60€ 2.76€
-41%
Προτεινόμενο
26.91€ 15.88€
-41%
Προτεινόμενο
31.37€ 18.51€
-20%
Προτεινόμενο
17.69€ 14.16€
-15%
Προτεινόμενο
10.47€ 8.90€
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του pharmado.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pharmado.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

instagram