Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Αναζήτηση

Back to school: 3+1 tips για επιστροφή στο σχολείο με ασφάλεια!

Back to school: 3+1 tips για επιστροφή στο σχολείο με ασφάλεια!
Back to school: 3+1 tips για  
επιστροφή στο σχολείο με ασφάλεια! 

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς έχει ξεκινήσει και εσύ  σίγουρα θα έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι, για την προσαρμογή του παιδιού σου στη νέα  σχολική πραγματικότητα. Οι νέοι αλλά και οι παλιοί κίνδυνοι, που παραμονεύουν στις  σχολικές αίθουσες, μπορεί να σε κάνουν να ανησυχείς για την επιστροφή των παιδιών  στα θρανία. 

Ο κορονοϊός, οι ψείρες αλλά και οι υπόλοιπες κοινές ιώσεις είναι ορισμένα από αυτά,  που το παιδί σου θα έρθει αντιμέτωπο στο σχολείο. Μην ανησυχείς όμως, είμαστε εμείς  εδώ, να σου δώσουμε μερικά tips, για την καλύτερη δυνατή προστασία των μαθητών. 

3+1 tips για την προστασία των μαθητών! 

  1. Η χρήση του αντισηπτικού είναι αναγκαία! 

Μην ξεχάσεις, να βάλεις στην τσάντα του παιδιού σου ένα αντισηπτικό τζελ ή  αντισηπτικά μαντηλάκια. Εξήγησε του, ότι είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιεί, αμέσως  μετά από κάθε επαφή με τους συμμαθητές του ή με ξένα αντικείμενα. Θύμισε του, στο  τέλος κάθε σχολικού διαλείμματος, να πλένει τα χέρια του για ακόμα μεγαλύτερη  προστασία. 

Επέλεξε το κατάλληλο αντισηπτικό χεριών, που θα ταιριάζει στο τύπο δέρματος του  παιδιού σου και κάνε τη χρήση του καθημερινότητα. 

  1. Η καλή διατροφή είναι απαραίτητη! 

Τα φρούτα και τα λαχανικά θα πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών σου.  Τέτοιες τροφές θα ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού, κάνοντας τους μαθητές  λιγότερο ευάλωτους σε ασθένειες που κυκλοφορούν στις σχολικές αίθουσες. Τροφές  όπως το ακτινίδιο, το μπρόκολο και το πορτοκάλι είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, που  πέρα από την αντιοξειδωτικής της δράση, συμβάλλει και στην ενίσχυση του  ανοσοποιητικού. 

Βέβαια είναι πιθανό να δυσκολευτείς να βάλεις στη διατροφή των παιδιών σου τα  φρούτα και τα λαχανικά. Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ή άμα θες να αυξήσεις την  κατανάλωση της βιταμίνης C στις διατροφικές συνήθειες των παιδιών σου, τότε μπορείς  να δοκιμάσεις τα δισκία βιταμίνης C, που έχουν ευχάριστη γεύση και είναι ειδικά  σχεδιασμένα για παιδιά, όπως η βιταμίνη C από την Power Health

  1. Κάνε τη μάσκα καθημερινότητα! 

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βάλει για τα καλά τη μάσκα στη ζωή μας, ωστόσο μην  θεωρήσεις ότι είναι τόσο εύκολο να το κάνει και ένα παιδί. Προσπάθησε να βάλεις τη  μάσκα στη καθημερινότητα του παιδιού σου, πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά: 

  • Αγόρασε μάσκες σε χρώματα, που θα τραβήξουν την προσοχή του παιδιού σου. Δίδαξε στο παιδί σου το σωστό τρόπο να φοράει τη μάσκα.
  • Βάλτε μάσκα σε οποιαδήποτε έξοδο σας, ακόμα και σε μια σύντομη βόλτα στο  πάρκο. 

Να θυμάσαι, η χρήση μάσκας θα προστατεύσει το παιδί και την υπόλοιπη οικογένεια  σου από τον κορονοϊό, αλλά και από τις υπόλοιπες κοινές ιώσεις, που κυκλοφορούν στις  σχολικές τάξεις. 

  1. Κάνε τις ψείρες παρελθόν! 

Ένα από τα προβλήματα, που σίγουρα θα σε απασχολήσει κατά τη διάρκεια της  σχολικής χρονιάς, είναι οι ψείρες. Ειδικότερα στις τάξεις του δημοτικού, το θέμα των  ψειρών είναι ένας μόνιμος πονοκέφαλος για τους γονείς. 

Μην πανικοβάλλεσαι, οι ψείρες είναι δυστυχώς ένα αναγκαίο κακό, για τις οποίες βέβαια  έχουν βγει πολλά δραστικά μέσα για την αντιμετώπιση τους. Όταν, λοιπόν δεις το παιδί  σου να ξύνει το κεφάλι του, δράσε άμεσα! 

  • Ψάξε εξονυχιστικά τα μαλλιά του παιδιού, για να σιγουρευτείς ότι όντως έχει  κολλήσει ψείρες και κόνιδες. 
  • Αγόρασε κάποιο φυσικό αντιφθειρικό σαμπουάν, για να απομακρύνει τις ψείρες  και τις κόνιδες χωρίς χημική παρέμβαση, που μπορεί να επιβαρύνει την  κατάσταση της κεφαλής και να κάνει τις ψείρες πιο ανθεκτικές. Μπορείς να  δοκιμάσεις το σαμπουάν της Fleriana ή το PharmaLead Anti Lice Shampoo
  • Πέρα από το σαμπουάν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο αντιφθειρικό  spray, πριν το λούσιμο για πιο άμεσα αποτελέσματα. Δοκίμασε το Paranix Extra Strong Spray ή το Pharmalead Spray και σε συνδυασμό με τα σαμπουάν θα  κάνεις τις ψείρες παρελθόν. 
  • Μην αμελήσεις, να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία στο παιδί σου και μετά από  μερικές μέρες για να σιγουρευτείς, ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις ψείρες μια και  καλή. 

Προετοιμαστείτε κατάλληλα εσύ και το παιδί σου για την επιστροφή στα θρανία.  Ακολούθησε τις συμβουλές μας και καλή σχολική χρονιά!

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του pharmado.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pharmado.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

instagram