Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Αναζήτηση

Τα βασικά βήματα για την προστασία των παιδιών μου  από τον κορωνοϊό

Τα βασικά βήματα για την προστασία των παιδιών μου  από τον κορωνοϊό

Ειδικά για τους μαθητές από το Νηπιαγωγείο έως και την Γ’ Δημοτικού ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εκπαίδευση και εξοικείωση με την ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας.

 

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων, στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων όταν υπάρχει συνωστισμός, όπως ενδεικτικά κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τη σχολική μονάδα, καθώς και στην περίπτωση συνωστισμού σε κυλικεία εξωτερικού χώρου, στα μέσα μεταφοράς μαθητών, κατά την περίοδο προσαρμογής στο νηπιαγωγείο, από υγιή, σταθερό συνοδό (γονέα, κηδεμόνα ή άλλο πρόσωπο).

 

Μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε για τον εαυτό μας και τα παιδιά μας

  • Καλό και συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό, καθώς και απολύμανση με αλκοολούχα διαλύματα
  • Βήχας και φτάρνισμα στο μανίκι ή σε χαρτομάντιλο που ύστερα θα απορρίπτεται
  • Τήρηση του προγράμματος εμβολιασμού που συνιστάται σε κάθε ηλικία
  • Παραμονή σε καλά αεριζόμενους χώρους, μακριά από την πολυκοσμία

 

Σημειώνεται ότι η ορθή και συστηματική χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού ατομικής προστασίας και η εφαρμογή της υγιεινής των χεριών είναι κρίσιμης σημασίας για την μείωση της διασποράς των παθογόνων μικροοργανισμών.

Ο νέος ιος  φαίνεται ότι προσβάλλει λιγότερο τα παιδιά και τους εφήβους, ενώ (ευτυχώς) έχει πολύ χαμηλή θνησιμότητα στους ανηλίκους.

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του pharmado.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pharmado.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

instagram