Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Αναζήτηση

Βότανα: η ισχυρότερη πανάκεια της φύσης!

Βότανα: η ισχυρότερη πανάκεια της φύσης!

Βότανα: η ισχυρότερη πανάκεια  της φύσης! 

Τα βότανα είναι γνωστά σε όλους μας για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Βότανα,  θεωρούνται τα φυτά, τα οποία αποτελούνται από συστατικά, που βοηθούν στην  πρόληψη και στην ανακούφιση των ασθενειών. Θα εκπλαγείς αν μάθεις, πως  μπορούν να γίνουν η λύση σε πολλά ιατρικά σου προβλήματα. 

Πριν δυσπιστήσεις για την ωφέλεια τους, καλό θα ήταν να σκεφτείς, ότι τα βότανα  χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για την αντιμετώπιση ασθενειών, ενώ οι  περισσότεροι από εμάς, τα έχουμε δοκιμάσει σε κάποιο ρόφημα ή σε συνδυασμό με  κάποιο άλλο φάρμακο. 

Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε κάποια βότανα, που θα σε κάνουν να τα βάλεις  στην καθημερινότητά σου. 

5 βότανα που θα εκπλαγείς με τις ιδιότητες τους!

1. Βαλεριάνα 

Η Βαλεριάνα είναι ένα από τα πιο γνωστά βότανα και θεωρείται, ως ένα φυσικό  ηρεμιστικό. Στη ρίζα του φυτού θα βρεις τις θεραπευτικές της ιδιότητες, οι οποίες δεν  είναι και λίγες. Χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει τους πόνους στο στομάχι, τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους. Επίσης μπορεί να σε ανακουφίσει από το άγχος, το στρες και την ένταση, ενώ μπορεί να βοηθήσει και την αυπνία. Αν αντιμετωπίζεις  κάποιο από όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσες να τη δοκιμάσεις, είτε με τη  μορφή κάποιου αφεψήματος είτε αν δεν είσαι fan των ροφημάτων θα μπορούσες να  δοκιμάσεις τα δισκία Solgar Valerian Root

  1. Γαϊδουράγκαθο 

Όσο και να σε εκπλήσσει, το γαϊδουράγκαθο είναι ένα φυτό, που βοηθάει την ιατρική  εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να προστατέψει το συκώτι από χημειοθεραπείες,  από κατανάλωση αλκοόλ και από λοιμώξεις. Ενώ η κατανάλωση του έχει δείξει, ότι  μπορεί να μειώσει το ζάχαρο, την χοληστερίνη και να ανακουφίσει τις διαταραχές του  πεπτικού. Έχει αντικαρκινική δράση και βοηθάει στη ενίσχυση του ανοσοποιητικού.  Ενώ λόγω την αποτοξινωτικής δράσης που έχει, μπορεί να κάνει θαύματα σε  περιπτώσεις δίαιτας. Αν λοιπόν, θέλεις και εσύ να ωφεληθείς από τα ευεργετικά του  στοιχεία, μην διστάσεις να δοκιμάσεις το Solgar Milk Thistle ή Lamberts Milk Thistle

  1. Αγριοτριανταφυλλιά 

Το αγριοτριαντάφυλλο, πέρα από τα γλυκά κουταλιού και αρώματα που  χρησιμοποιείται, θεωρείται ένα πολύ σημαντικό θεραπευτικό φυτό. Οι καρποί της  αγριοτριανταφυλλιάς έχουν σημαντική θρεπτική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Βοηθούν στην θωράκιση του ανοσοποιητικού και στην ενδυνάμωση των οστών και  των αρθρώσεων. Μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, το κρυολόγημα και τις  γαστρεντερικές διαταραχές. Έχει διουρητική δράση και είναι ήπιο καθαρτικό, που 

βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του εντέρου. Τέλος οι καρποί της βοηθούν και στην  τόνωση του οργανισμού. Μπορείς αν θέλεις, να δοκιμάσεις το Lamberts Rosehip για  να ανακαλύψεις τη δύναμη της αγριοτριανταφυλλιάς από μόνος σου. 

  1. Τζίνσενγκ 

Όσο και να μην το περιμένεις, το τζίνσενγκ, είναι ένα πολύ διαδεδομένο θεραπευτικό  φυτό, που το χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο στην Ανατολή, εδώ και πολλά χρόνια.  Τον τελευταίο καιρό ωστόσο, οι ευεργετικές του ιδιότητες έχουν αποδειχθεί και  επιστημονικά και το τζίνσενγκ έχει γίνει ευρέως γνωστό. Σε πνευματικό επίπεδο,  βοηθάει πολύ στη συγκέντρωση, στη μνήμη και στην προστασία του νευρικού  συστήματος, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε βιταμίνη Β. Πέρα από το  πνευματικό επίπεδο όμως, το τζίνσενγκ είναι ένα βότανο το οποίο μπορεί να σε  ωφελήσει και σωματικά. Από πολλούς θεωρείται ένα φυσικό τονωτικό και διεγερτικό,  καθώς βοηθάει στη σωματική κόπωση και μειώνει τους πόνους των μυών. Επίσης  ενισχύει το ανοσοποιητικό και αυξάνει την ερωτική διάθεση. 

Ωστόσο πριν την κατανάλωση του, είτε ως αφέψημα είτε με τη μορφή χαπιού, καλό  θα ήταν να συμβουλευτείς τον γιατρό σου, καθώς είναι ένα βότανο που περιέχει  πολλά δραστικά χαρακτηριστικά και η κατανάλωση του αλλά και η δοσολογία του,  πρέπει να γίνεται με προσοχή. 

  1. Ιπποφαές  

Το ιπποφαές είναι ένα πολύ διαδεδομένο βότανο, το οποίο θεωρείται υπερτροφή,  λόγω της μεγάλης της περιεκτικότητας σε βιταμίνες, οργανικά οξέα και μεταλλικά  στοιχεία. Τα πλεονεκτήματα του πολλά και αν καταναλώνεται σε σωστή ποσότητα,  συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού. 

  • Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, συμβάλει στην θωράκιση του  ανοσοποιητικού και προστατεύει τα όργανα από την ανάπτυξη καρκινικών  κυττάρων. 
  • Το ιπποφαές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εξωτερική χρήση, για την  επούλωση εγκαυμάτων, δερματικών παθήσεων και πληγών. 
  • Βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος, καθώς και στην μείωση της κακής  χοληστερίνης. 
  • Συμβάλλει στη μείωση του άγχους και του στρες, ενώ μπορεί να βοηθήσει και  σε περιπτώσεις αϋπνίας. 
  • Τέλος μπορεί να είναι ένα όπλο απέναντι στην καταπολέμηση πεπτικών  προβλημάτων. 

Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις κάποιο από αυτά τα προβλήματα, μην αμελήσεις να το  δοκιμάσεις, καθώς για πολλούς το ιπποφαές είναι ένας διατροφικός θησαυρός. 

Βάλε τα βότανα στη καθημερινότητα σου και θα δεις μεγάλη διαφορά στον οργανισμό  σου. Θυμήσου, ότι πριν την κατανάλωση οποιουδήποτε θεραπευτικού βοτάνου, καλό  θα ήταν να συμβουλευτείς ένα γιατρό. Εμπιστεύσου τη δύναμη της φύσης και τα  αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του pharmado.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pharmado.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

instagram