Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Αναζήτηση

Πες ΑΝΤΙΟ στα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι!

Πες ΑΝΤΙΟ στα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι!

ΠΕΣ ΑΝΤΙΟ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ  ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! 

Αν ανήκεις και εσύ στους ανθρώπους, που λατρεύουν το καλοκαίρι, αλλά  δυσκολεύονται να εξοικειωθούν, με τους μικρούς ενοχλητικούς επισκέπτες που  βουίζουν στα αυτιά τους, τότε ήρθε μάλλον η ώρα, να τους ξεφορτωθείς. 

Τα κουνούπια, αφού σε τσιμπήσουν, πέρα από την ενοχλητική φαγούρα, το πρήξιμο  και τις κοκκινίλες, που σίγουρα θα σε ταλαιπωρούν για κάποιες ώρες ή ίσως και  μέρες, μπορούν να μεταφέρουν και ασθένειες, πράγμα που κάνει την προστασία σου  από αυτά αναγκαία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Μην ανησυχείς όμως, είμαστε εμείς εδώ, για να σου προτείνουμε λύσεις, να  αποχαιρετήσεις μια και καλή τα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι. 

3 συμβουλές για να κάνεις τα κουνούπια παρελθόν!

      1. Τοποθέτησε σίτες 

Βάλε σίτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού ή του εξοχικού σου.  Μπορεί η συγκεκριμένη λύση, να μην βοηθά για την προστασία σου στους  εξωτερικούς χώρους, αλλά πίστεψε με, θα σε σώσει από τα κουνούπια και τα  υπόλοιπα έντομα στο εσωτερικό του σπιτιού σου. 

  1. Φόρεσε μακριά και αέρινα ρούχα! 

Καταλαβαίνω πως είναι καλοκαίρι και μπορεί να σκας από τη ζέστη, αλλά σίγουρα τα  μακριά παντελόνια και οι μπλούζες θα σου δώσουν τη λύση που χρειάζεσαι. Τα  ακάλυπτα μέρη του σώματός σου θα είναι ελάχιστα και έτσι δεν θα προσελκύεις την  προσοχή των κουνουπιών. Φρόντισε μόνα επιλέξεις λεπτά υφάσματα, για να μην  ζεσταθείς. 

  1. Δοκίμασε τα αντικουνουπικά! 

Αν θέλεις μια άμεση και αποτελεσματική λύση από τα κουνούπια, τότε μην χάνεις  χρόνο και δοκίμασε κάποιο αντικουνουπικό. Θα σε προστατέψει από τα κουνούπια,  είτε βρίσκεσαι μέσα, είτε έξω από το σπίτι, ανάλογα πάντα με το είδος που θα  χρησιμοποιήσεις. 

Είδη Αντικουνουπικών 

  • Αντικουνουπικό σε κρέμα: αν θες να ελέγξεις την ποσότητα  

προϊόντος και να ενυδατώσεις και το δέρμα σου, τότε μια ιδανική  

επιλογή, θα ήταν η χρήση μιας λοσιόν κατά των κουνουπιών. Βρες την  κατάλληλη για σένα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σου και τα 

συστατικά που θες να περιέχει. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάποιο αντικουνουπικό γαλάκτωμα του Korres ή της Frezyderm

  • Αντικουνουπικό σε spray: αν πάλι, θες μια γρήγορη και εύκολη  εφαρμογή του αντικουνουπικού σου, τότε δοκίμασε ένα spray.  

Πρόσεχε όμως, να αποφύγεις το ψεκασμό σε περιοχές, όπως το  στόμα και τα μάτια. Για άμεσα αποτελέσματα θα μπορούσες να  

χρησιμοποιήσεις το αντικουνουπικό spray Jungle Formula.  

  • Αντικουνουπικά αυτοκόλλητα/ βραχιολάκια: μια αρκετά έξυπνη,  απλή και εύχρηστη λύση, είναι να δοκιμάσεις τα αυτοκόλλητα ή και τα  βραχιολάκια κατά των κουνουπιών. Τα πρώτα μπορείς να τα  

κολλήσεις πάνω στα ρούχα σου αποφεύγοντας την άμεση δερματική  επαφή, ενώ τα δεύτερα μπορείς να τα φοράς συνέχεια στο πόδι ή στο  χέρι σου, κρατώντας τα κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα μακριά.  Είναι κατάλληλα και για παιδιά και για ενήλικές! Θα μπορούσες για  αρχή να δοκιμάσεις το εντομοαπωθητικό βραχιόλι της Power Health ή τα εντομοαπωθητικά αυτοκόλλητα της Pharmalead

  • Αντικουνουπικά μαντηλάκια: αν θέλεις μια γρήγορη και πρακτική  λύση, τότε τα μαντηλάκια κατά των κουνουπιών θα σε σώσουν.  

Πέρασε το μαντηλάκι, από τις ακάλυπτες περιοχές του σώματός σου,  για να σε δροσίσει και να απομακρύνει τα κουνούπια. 

  • Αντικουνουπικά πρίζας: αν πάλι θες να προφυλάξεις το σπίτι σου  από τα κουνούπια, για να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια, βάλε στην  πρίζα την αντικουνουπική συσκευή με υγρό ή ταμπλέτα. Η συσκευή  θα δράσει άμεσα και θα καθαρίσει το χώρο σου, από τους  

ανεπιθύμητους επισκέπτες. 

  • Αντικουνουπικό σπιράλ: από τα πιο γνωστά αντικουνουπικά που  χρησιμοποιούνταν και συνεχίζει ακόμα να χρησιμοποιείται, είναι το  γνωστό σε όλους μας “φιδάκι”. Άναψε το και χαλάρωσε άφοβα στο  μπαλκόνι ή στη βεράντα σου. 

Πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε αντικουνουπικού, σιγουρέψου πως έχεις  διαβάσει τις οδηγίες χρήσης πολύ καλά. Συμβουλέψου ένα δερματολόγο, αν έχεις  αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος και βρες το αντικουνουπικό,  που ταιριάζει στις ανάγκες και στο δέρμα σου. 

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και αποχαιρέτα τα κουνούπια μια για πάντα! 

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του pharmado.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pharmado.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

instagram