Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Αναζήτηση

Πρόπολη: ο εχθρός των εποχικών λοιμώξεων!

Πρόπολη: ο εχθρός των εποχικών λοιμώξεων!

Πρόπολη: ο εχθρός των εποχικών  λοιμώξεων! 

Η εποχή, που όλοι ξεκινάμε να ταλαιπωρούμαστε από ιώσεις και κρυολογήματα έχει  φτάσει! Οι περισσότεροι από εμάς καθημερινά λόγω των υποχρεώσεων μας,  βρισκόμαστε σε κλειστούς και πολυσύχναστους χώρους. Άρα, η επαφή με  εκατοντάδες ιούς και μικρόβια είναι μονόδρομος. Πως, όμως θα θωρακίσουμε τον  οργανισμό μας και θα μείνουμε υγιείς; 

Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα την πρόπολη, είναι μία αποτελεσματική και απόλυτα  φυσική λύση που θα σε προστατεύσει. 

Τι είναι η πρόπολη;  

Η πρόπολη είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο δημιουργείται από τις μέλισσες. Οι  μέλισσες συλλέγουν από τα φυτά και από τους κορμούς των δέντρων, ρητίνες και τις  αναμειγνύουν με κερί, γύρη και κάποια άλλα ένζυμα, με σκοπό να αποστειρώσουν  και να προστατέψουν την κυψέλη τους. Όλη αυτή η διαδικασία δημιουργεί την  πρόπολη, έναν θησαυρό για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

Η αξία της πρόπολης για τον άνθρωπο είναι μεγάλη, καθώς τον ενδυναμώνει σε  πολλούς τομείς: 

  • Βοηθάει στην αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης. 
  • Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. 
  • Βοηθάει στην αντιμετώπιση των κολπίτιδων. 
  • Προστατεύει από παθήσεις του γαστρεντερικού. 
  • Ενισχύει την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας. 

Η πρόπολη υπάρχει στα φαρμακεία, σε πολλές μορφές για να επιλέξεις το προϊόν,  που σου ταιριάζει ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.  

Οφέλη της πρόπολης για το ανοσοποιητικό μας! 

Θα ξαφνιαστείς, με το γεγονός ότι, η πρόπολη ήταν πολύ γνωστή από τα αρχαία  χρόνια, καθώς τη χρησιμοποιούσαν σαν φάρμακο. Είναι αρκετά δημοφιλής για τις  αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και τις αντιβιοτικές της ιδιότητες. Αν  λοιπόν οι κρυάδες, το συνάχι, ο βήχας και ο πονοκέφαλός, σου έχουν χτυπήσει την  πόρτα, τότε μην διστάσεις να την δοκιμάσεις, τα αποτελέσματα σίγουρα θα σε  εκπλήξουν. 

Λόγω των πολλών οργανικών και ανόργανων ενώσεων, που περιέχει (περίπου 300),  βοηθάει στην προστασία του ανοσοποιητικού μας και στην αντιμετώπιση ιώσεων,  λοιμώξεων και εποχικών αλλεργιών. 

Μην υποτιμήσεις, λοιπόν την πρόπολη, μπορεί να ωφελήσει πολύ την υγεία σου και  τη θωράκιση του ανοσοποιητικού σου. 

Αν λοιπόν, έχεις βήχα και ξηρό λαιμό μπορείς να δοκιμάσεις τις καραμέλες ή  παστίλιες με πρόπολη. Θα σου μαλακώσουν τον πονόλαιμο και θα βοηθήσουν την  αναπνοή σου. Μπορείς να δοκιμάσεις τις Nutralead Καραμέλες με Πρόπολη,  Ευκάλυπτο και Βιταμίνη C ή τις Apivita Παστίλιες για τον πονεμένο λαιμό και το βήχα  με ευκάλυπτο & πρόπολη. Αν πάλι αντιμετωπίζεις όλα τα συμπτώματα ενός κοινού  εποχικού κρυολογήματος και θες να θωρακίσεις τον οργανισμό σου, μη διστάσεις να  δοκιμάσεις σε μορφή μαρμελάδας το Forte Pharma Forte Royal Propolis Intense ή τα δισκία Pharmalead Propolis Plus+ Immune Protect. Τα αποτελέσματα τέτοιων  προϊόντων θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. 

Πριν ξεκινήσεις την κατανάλωση της πρόπολης, σε όποια μορφή επιλέξεις, καλό θα  ήταν να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης και να συμβουλευτείς και το φαρμακοποιό σου  για την κατάλληλη δοσολογία. Η δοσολογία, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ηλικία  του χρήστη ή το προφίλ της υγείας του. 

Ακολούθα τις συμβουλές μας, δοκίμασε την πρόπολη και θωράκισε τον οργανισμό  σου και την υγεία σου απέναντι στις λοιμώξεις της εποχής.

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του pharmado.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pharmado.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

instagram